Dimarts 12 de maig, el comerç del moble de La Sénia torna a obrir portes

Passem a la Fase 1 i els botiguers del moble de La Sénia obrim les portes de les tendes de menys de 400 m². És el moment d’apostar pel nostre comerç i de comprar a les botigues de sempre.

Torna a la Sénia, i gaudeix dels més de 20.000 m² d’exposició de mobiliari i complements.

A partir del Dimarts 12 de maig, us atendrem amb l’horari de sempre, però prenent totes les mesures de seguretat necessàries:

   • Es restringirà l’aforament, com a mínim, a 1/3 de la capacitat de l’establiment.
   • Els usuaris hauran de mantenir una distància mínima entre ells, de 1,5 a 2 m, tant a dins del local, com a fora si han de fer cua per accedir-hi.
   • Es facilitaran al públic guants d’un sol ús a l’entrada dels establiments. També es posaran a l’abast dels usuaris dispensadors de productes per desinfectar les mans.
   • Els treballadors i treballadores dels establiments també aniran protegits amb màscares i guants.
   • Es ventilaran els locals varies vegades al dia.
   • Es protegiran i desinfectaran a cada prova els productes tèxtils que sigui necessari la prova com els sofàs, matalassos, coixins, etc.
   • L’organització de la circulació de persones, la distribució d’espais (mobiliari, prestatgeries, passadissos, línia de caixes, etc.), l’organització dels torns, i la resta de condicions de treball presents al centre es modificaran, en la mesura necessària, amb l’objectiu de garantir les distàncies de seguretat mínimes.
   • S’aconsella el cobrament amb targeta i, en cas de que no se’n disposi, es farà sempre amb guants i extremant les mesures d’higiene.

Els establiments de més de 400 m² seguiran oferint serveis de forma personalitzada i individual. Informat sense compromís.

Recorda que dins la Fase 1 es permeten els desplaçaments dins la regió sanitària de les Terres de l’Ebre.

—-

Martes 12 de mayo, el comercio del mueble de La Sénia vuelve a abrir puertas.

Pasamos a la Fase 1 y las tiendas del mueble de La Sénia abrimos las puertas de los establecimientos de menos de 400 m². Es el momento de apostar por nuestro comercio y de comprar en las tiendas de siempre.

Vuelve a la Sénia, y disfruta de los más de 20.000 m² de exposición de mobiliario y complementos.

A partir del Martes 12 de mayo, os atenderemos con el horario de siempre, pero tomando todas las medidas de seguridad necesarias:

   • Se restringirá el aforo, como mínimo, a 1/3 de la capacidad del establecimiento.
   • Los usuarios tendrán que mantener una distancia mínima entre ellos, de 1,5 a 2 m, tanto adentro del local, como fuera si tienen que hacer cola para acceder.
   • Se facilitarán al público guantes desechables en la entrada de los establecimientos. También se pondrán al alcance de los usuarios dispensadores de productos para desinfectar las manos.
   • Los trabajadores y trabajadoras de los establecimientos también irán protegidos con máscaras y guantes.
   • Se ventilarán los locales varias veces en el día.
   • Se protegerán y desinfectarán tras cada prueba los productos textiles que sea necesario la prueba como los sofás, colchones, almohadas, etc.
   • La organización de la circulación de personas, la distribución de espacios (mobiliario, estanterías, pasillos, línea de cajas, etc.), la organización de los turnos, y el resto de condiciones de trabajo presentes en el centro se modificarán, en la medida necesaria, con el objetivo de garantizar las distancias de seguridad mínimas.
   • Se aconseja el cobro con tarjeta y, en caso de que no se disponga, se hará siempre con guantes y extremando las medidas de higiene.

Los establecimientos de más de 400 m² seguirán ofreciendo servicios de forma personalizada e individual. Informate sin compromiso.

Recuerda que dentro de la Fase 1 se permiten los desplazamientos dentro de la región sanitaria de les Terres de l’Ebre.

Últimas noticias

VIII FESTA DEL MOBLE DE LA SÉNIA

VIII FESTA DEL MOBLE DE LA SÉNIA

 de Arriba la Festa del Moble a la Sénia! Els propers 16 i 17 d'octubre celebrarem la Vuitena edició de la Festa del Moble. T'ho perdràs? Tenim moltes sorpreses i premis!. Et regalem la teva compra fins a 6.000€! Realitzarem un sorteig entre tots els que feu una...

XI Fira d’Artesania i VII Festa del Moble

XI Fira d’Artesania i VII Festa del Moble

XI Fira d’Artesania i VII Festa del MobleNova edició i nou èxit de la Fira d’Artesania de la Fusta i el Moble i de la Festa del Moble. El cap de setmana del 20 i 21 d’octubre, La Sénia va tornar a promocionar-se com el País del Moble, acaparant totes les mirades del...